kedd, április 10

Mert én is voltam szingli..jó sokáig!

 
"Mi van akkor, ha soha nem jön el a herceg fehér lovon?? Akkor Hófehérke örökké ott fog feküdni az üvegkoporsóban? vagy végül föléred, kiköpi az almát, elmegy orvoshoz, meggyógyíttatja magát, aztán szül egy gyereket a helyi spermabank segítségével? Akaratom ellenére mindig az jut az eszembe, hogy minden magabiztos, ambiciózus szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni. "
Carrie Bradshaw

4 megjegyzés:

  1. Carrie-nek ebben van a legjobban igaza. :) És az is tök jó, hogy Te is gondolsz a szinglikre akkor is, mikor Te már nem vagy az. És a képen a rózsaszín magassarkú nagyon el van találva. Vajon kényelmes lehet? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a lelkem mélyén szingli maradtam. Ez annak is köszönhető, hogy a férjem nem erőszakolt soha semmit rám. Nem kell mindenben úgy gondolkodnom mint ő, nem kell azt szeretnem amit ő. Ja és persze én sem erőszakoskodok...csak néha...:) Mikor arról győzöm meg őt, hogy persze nagyon drága lehet ez a rózsaszín cipő, és piszok kényelmetlen, de egyszerűen kell, mert amíg az utcán végigsuhanunk benne, addig hercegnők vagyunk.

      Törlés
  2. Jaj Anna, de igaz! MA kinéztem egy piros, lakk, barmi magas sarkú cipőt, eddig csak játszottam a gondolattal, de holnap megveszem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piros lakk cipôôôôô. Nagyon jól hangzik! Majd látni akarom! :)

      Törlés