kedd, június 26

Elvarázsolva

{top és szoknya: turkáló | kardigán: berhka | szandál: ázsia center}


Tegnap nem éppen az évszaknak megfelelően öltöztem fel. Még jó, hogy az utolsó pillanatban a kis kardigánt bedobtam, mert tuti megfagytam volna. És az is nagyon jó volt, hogy a férjem értem jött kocsival, mert még szarrá is áztam volna. :) Amúgy én tegnap délután a lézengés magas iskoláját adtam elő. Mindenbe belekeztem, de semmivehez nem volt kedvem. Ma össze kell kapnom magam! :D


3 megjegyzés:

  1. Tegnap én is alul öltöztem, bár azt az időjárást jobban szeretem, mint az előtte lévőt. Mármint nem a télit, hanem az előző hetit :)

    Oldalcopf?

    A szoknyának nagyon jó a mintája! Meg a szandál is tetszik! Meg a felső is... és a kardigán..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vártam mikor jön a DE. De nem jött! :))))
      Igen, oldalcopf! Mivel a neon visszajött a divatba, gondoltam ez is visszajön! :)

      Törlés
  2. én is szoktam oldal copflit csinálni magamnak olykor, így lélekben mindig 5 éves lehetek (bár én akkor csak ácsingóztam a copf után, kiskoromban mindig rövid, fiús hajam volt, maikor meg már hosszú lett "nagylány" voltam, így a bohókás rész kimaradt, de 25 felett már elkezdtem pótolni).
    Jó a rucid!

    Ne is mondd, én tegnap szanaszét áztam, bár felül volt egy softshell rajtam, de alul teva szandiban voltam egy rövid nacival. Kb. 2 órát mászkáltam abban a csuda barátságtalan időben, hazaérkezés után azonnal megfázás elleni fürdősós forró fürdőt vettem, nah meg C vitamint, egyelőre úgy néz ki, megúsztam. Genya idő, de ma azért is jól beöltöztem, háhá.

    VálaszTörlés