szerda, október 3

Nyári zápor

{tunika: turkáló | trikó: intimissimi | leggings: calzedonia | csizma: dechatlon}
 Igen, szerintem nyári zápor volt tegnap. Kicsit szerintem furi volt a dörgés és villámlás, és az egész napos eső is elég demoralizáló volt, de valahogy túléltük, igaz? Én a csinosabbik gumicsizmámban. És vacsorára borsólevest főztem. Ti mivel éltétek túl a tegnapi napot?

2 megjegyzés:

  1. Én vettem néhány akciós könyvet, szájfényt. Ezeken felül teáztam egész nap, persze a kanapéról nézve nem volt vészes az idő...
    egyébként nagyon jó ez a tunika!

    VálaszTörlés
  2. 10 perce hazaértem kora du., mikor zuglóba ért a vihar. onnantól az ablak mögül nem volt nehéz átvészelni. aztán 2 óra múlva két nagyobb zuhé között elmentem gumicsimmiben vásárolni, igyekeztem is minden szembejövő tócsába alaposan belegázolni. :)
    késő este pedig mikor moziba mentünk egyrészt már csak szemerkélt, másrészt meg az autóig odaszaladni még orkánban sem olyan nehézkes.

    (délelőtt pedig esőűzőnek egy vadi új feka balerinaféleség volt rajtam, a nyáron vettem, de nem vagyok benne biztos, h nem kicsi a jobb lábamra, szanaszét nyomta a nagyujjam. a nap folyamán végül 4féle lábbeli volt rajtam, legtöbbet tán az irodai papucs, amire leváltottam ezt az új mumust)

    VálaszTörlés